Kom jij ook naar de Jules Herfstdag? Annemie Berebrouckx

Jules Herfstdag in Hof De Bist

Je kinderen kennen Jules ongetwijfeld van op school of van de verhaaltjes die jullie voorlezen. Tijdens de Jules Herfstdag vertelt auteur en illustrator Annemie Berebrouckx enkele verhalen en kunnen de kinderen komen knutselen. En misschien ontmoeten ze Jules wel in het echt!

Er is heel wat te doen tijdens de Jules Herfstdag. Maar vergeet je niet vooraf in te schrijven!

Opgelet: Jullie zijn allemaal enthousiast aan het inschrijven. Dat maakt dat onze voorleessessies op 1 dag volzet zijn. Maar geen nood, je kan nog altijd inschrijven voor de knutselworkshops of deelnemen aan de zoektocht en met Jules op de foto!

Voorleessessies

Kom ook luisteren naar verhaaltjes voorgelezen door auteur Annemie Berebrouckx. Je kan deelnemen om 13.30, 14.30 of 15.30 uur. De voorleessessie duurt een half uur.

Knutselworkshop

Knutsel mee in het thema Jules en de herfst. De workshop vindt plaats om 13.15, 14.15, 15.15 of 16.15 uur en duurt een half uur.

Let op: De plaatsen voor de voorleessessies en de knutselworkshop zijn gratis maar beperkt. Schrijf je dus zeker tijdig in via www.252cc.be.

Verder kan je deelnemen aan een zoektocht, in de knusse hoek naar filmpjes van Jules kijken of iets eten en drinken.

Praktisch

zondag 28 oktober 2018
van 13 tot 18 uur
Hof De Bist, Ekeren
gratis maar vooraf inschrijven verplicht

 

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
MachteldVersweyveld

Als de kindjes zijn ingeschreven voor het knutselen, kunnen ze dan zonder inschrijven meedoen met de zoektocht? Groetjes moeke van Janne en Bastiaan