Twee kindjes helpen mee tijdens de Lentepoets

Lentepoets: 7 redenen om mee te doen

Maak uw straat klaar voor de zomer en doe mee aan de Lentepoets op zaterdag 6 mei. Antwerpenaars poetsen dan samen met hun buren de straat. U twijfelt nog? Lees dan deze zeven argumenten en schrijf u snel in want dat kan nog maar tot 21 maart!

1. Samen poetsen is plezant

Tijdens de Lentepoets, maakt u samen met uw buren de straat schoon. Het ideale moment om hen wat beter te leren kennen. Bovendien verloopt de grote schoonmaak een pak vlotter als u intussen gezellig kan bijpraten.

2. Cadeautje voor alle deelnemers

Als beloning voor uw deelname, krijgt u een bloembak, potgrond en kleurrijke lentebloemen voor op de vensterbank. De hele straat is in een-twee-drie opgefleurd.

Vrouw met gele bloemen

3. Gratis lunch

Geniet met uw buren van een heerlijke lunch tijdens de pauze of na de poetsbeurt. Bestel bij uw inschrijving een lunchbox. U kiest voor vlees of vegetarisch.  

4. Poets en dans op de muziek van Antwerpen FM

Op zaterdag 6 mei staat radiozender Antwerpen FM in het teken van de Lentepoets. Vraag uw favoriete nummer aan en fluit, zing of brul mee tijdens het poetsen.

5. Win een prijs voor heel de straat

Maak kans op een straatfeest, een straatact of een wasbeurt voor de ramen van alle buren. Hoe? Breng het plezier van samen poetsen in beeld. Stuur vóór vrijdag 17 maart uw foto of video op naar Stadsmakers. Tijdens de radio-uitzending op 6 mei ontdekt u of u heeft gewonnen.

6. Poets uzelf fit

Niet iedereen poetst graag, maar poetsen is bewegen. En bewegen is calorieën verliezen. De Lentepoets is de ultieme gelegenheid om in vorm te geraken voor de zomer.

7. Het is maar één keer de 20ste editie van de Lentepoets

De Lentepoets in Antwerpen is al aan haar 20ste editie toe. Kuisen in goed gezelschap is duidelijk een succesformule.

Schrijf u in voor de Lentepoets

Overtuigd om mee te doen met de Lentepoets? Gelijk hebt u!

Poets mee met passie

Gepassioneerde lentepoetsers Freddy en Francois vertellen waarom ze meedoen met de Lentepoets op 6 mei.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
sophiestukken

Poetsenis goed voor je geest en je lijn je kan er heel wat energie mee kwijt doe mee