Poortgebouw in park Veltwijck

Uitbater gezocht voor zomerbar in het Veltwijckpark

De stad Antwerpen en het district Ekeren gaan op zoek naar een nieuwe kandidaat om een zomerbar uit te baten in het poortgebouw van kasteel Veltwijck.   

Deze zomer moet het Veltwijckpark opnieuw een ontmoetingsplaats worden. Daarom willen stad en district er een zomerbar laten uitbaten. Samen met de evenementen in en rond het park, zal het er zo nog bruisender worden. Net zoals in 2017 krijgt de bar een plek in het historische poortgebouw met een terraszone voor en naast het gebouw.

De bar komt op de gelijkvloerse verdieping van de zijvleugel van het poortgebouw. Naast de ruimte van 44m² voor de bar is er een inkomhal, toilet en een ruimte die als keuken dienst kan doen. De terraszone biedt een mooi uitzicht op het park en het kasteel.

De stad en het district zoeken een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in het poortgebouw te exploiteren van 1 juli tot en met 30 september 2018. Na een gunstige evaluatie kan de concessie verlengd worden voor de zomermaanden van 2019.

Kandidaat-concessiehouders kunnen voor meer informatie terecht op www.ondernemeninantwerpen.be/zomerbarveltwijckpark. Daar staan ook de inschrijvingsdocumenten die ten laatste op 20 april 2018 om 14 uur aangeboden moeten worden op het volgend adres: Den Bell, Francis Wellesplein,1, 2018 Antwerpen.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!