Poortgebouw in park Veltwijck

Uitbater gezocht voor zomerbar in het Veltwijckpark

De stad Antwerpen en het district Ekeren zoeken kandidaten om een zomerbar uit te baten in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. 

Deze zomer moet het Veltwijckpark een echte ontmoetingsplaats worden. Daarom willen stad en district er een zomerbar laten uitbaten. Samen met de evenementen in en rond het park, zal het er zo nog bruisender worden. Locatie voor de bar is het historische poortgebouw en de terraszone voor en naast het gebouw.

De bar komt op de gelijkvloerse verdieping van de zijvleugel van het poortgebouw. De terraszone biedt een mooi uitzicht op het park en het kasteel.

De stad en het district zoeken nu een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in het poortgebouw te exploiteren van 1 juli tot en met 25 september 2017. Na een gunstige evaluatie kan de concessie verlengd worden voor de zomermaanden van 2018.

Kandidaat-concessiehouders kunnen voor meer informatie terecht op www.ondernemeninantwerpen.be/zomerbarveltwijckpark. Op de website staan ook de inschrijvingsdocumenten die ten laatste op 21 april 2017 om 12 uur aangeboden moeten worden op het volgend adres: Den Bell, Francis Wellesplein,1, 2018 Antwerpen.

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
gwenvanherck

Kan je het poortgebouw ook afhuren voor één dag buiten de zomermaanden?

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Gwen, hiervoor neemt u best een kijkje via de zaalzoeker http://bit.ly/2mWvYy3.