Veilig naar huis met de feestbus!

Heb je plannen om oudejaarsavond buitenshuis door te brengen, maar drink je graag een glaasje champagne om middernacht? Geen probleem! De feestbussen van het district Ekeren en De Lijn brengen je veilig naar huis.

Het district Ekeren legt ook dit jaar feestbussen van De Lijn in. Deze bussen brengen jou en je feestgezelschap op oudejaarsavond veilig naar huis. 

De bussen rijden van 31 december 18 uur tot en met 1 januari middernacht. Elk uur rijdt er een bus, een sms-ticket is gratis.

Hoe registreren?

Om gebruik te maken van het gratis sms-ticket, moet je je vooraf registreren via deze link. Dat kan vanaf 3 december 2018. Na registratie krijg je een mail van De Lijn en volg je de instructies. Je kan maximaal 4 gezinsleden per gsm-nummer registreren.

Hoe gebruiken?

Je activeert je ticket wanneer je de eerste keer opstapt door EVENT te sms’en naar 4884. Daarna maak je zoveel verplaatsingen als je wenst tijdens de geldigheidsduur. De verplaatsingen zijn gratis, maar de
sms kost 0,15 euro.

Geldt je sms-ticket voor meerdere personen? Reis dan zeker samen, want elke reiziger moet een geldig  vervoersbewijs kunnen voorleggen.

Meer info

www.delijn.be/oudejaar

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!