De Schietgang
Aperitiefconcert georganiseerd door de cultuurantenne
Cultuurantenne Hoboken

De cultuurantenne geeft advies. De cultuurmedewerker brengt lokale verenigingen, kunstenaars en buurtbewoners samen om te werken aan culturele projecten in Hoboken.

Gravenhof Hoboken

Gravenhof is het jeugd-en cultuurcentrum in Hoboken. Gravenhof mikt in eerste lijn op kinderen en jongeren en alles wat daar rond hangt: ouders, grootouders, vrienden, scholen en verenigingen. Ze schotelen een aanbod van cultuur-, jeugd- en ...

Samen een project uitwerken

Een buurtfeest, klasproject of een bijzondere tentoonstelling organiseren met een aantal buren, vrienden of met een vereniging een activiteit uitwerken die afwijkt van de jaarwerking. Hiervoor kan u een projectsubsidie aanvragen.

Lichtkranten Hoboken

Het district Hoboken beschikt over drie lichtkranten in het straatbeeld. Via de lichtkranten stuurt het district allerlei nuttige informatie uit.

Fameus vzw
Fameus

Heb je een grote voorliefde voor dans, theater, poëzie, film, muziek of beeldende kunst in je vrije tijd? Ben je een (stille) bewonderaar of beoefenaar van cultuur? De deur van Fameus staat steeds voor je open!Fameus vzw is een professionele ...

Gevelzicht van de locatie (kasteel Sorghvliedt Hoboken) waar u zalen Marnef kunt huren.
Huur zalen Marnef in Hoboken

Bent u op zoek naar een vergaderzaal midden in een rustig park? Organiseert u een receptie die perfect past in een klassiek kader? Zalen Marnef in Hoboken heeft wat u zoekt!

Cultureel optreden