districtshuis HobokenWoodmonkey

Dienstverlening Hoboken

Uw district hecht veel belang aan klantvriendelijke dienstverlening. In het Stadsloket Hoboken kan u terecht als u een afspraak hebt voor administratieve dienstverlening. Daarnaast is er kasteel Sorghvliedt waar stedelijke diensten zitten zoals senioren- en sportwerking, Stedelijk Wijkoverleg, evenementenloket, Stadsmakers, de buurtregisseur en de klantendienst. 

Stadsloket Hoboken

U kan terecht in het Stadsloket Hoboken voor uw individuele administratieve dienstverlening zoals adresgegevens en adreswijzigingen, identiteitspapieren en reisdocumenten, rijbewijzen en parkeervergunningen, registratie en documenten geboorte, adoptie, huwelijk, samenwonen, echtscheiding en overlijden.

Ook voor administratieve documenten of diensten zoals onder meer een dossier voor taxicheques, het wettigen van een handtekening op een document of een reistoelating voor een minderjarige moet u in het stadsloket zijn.

Wilt u een afspraak maken of een document aanvragen? De snelste manier om dat te doen is via het e-loket.

Meer info

​Stadsloket Hoboken
Marneflaan 3
2660 Hoboken 
tel. 03 22 11 333 (Enkel voor vragen. Een afspraak maken doet u via 'afspraak maken'.)
district.hoboken@antwerpen.be

Districtswerking in kasteel Sorghvliedt

Wil u meer info over de heraanleg van uw straat, hebt u een klacht, zoekt u een vereniging of wilt u een subsidie aanvragen voor uw project? Voor dit en andere vragen kan u terecht in kasteel Sorghvliedt. 

Districtswerking is een verzameling van diensten zoals senioren- en sportwerking, Stedelijk Wijkoverleg, evenementenloket, Stadsmakers, de buurtregisseur en de klantendienst. 

Deze diensten kan u bereiken via tel. 03 338 30 22.

​Openingsuren kasteel Sorghvliedt

maandag - vrijdag: 9 - 17 uur
zaterdag - zondag: gesloten
feestdagen: gesloten

Opgelet! Het Stadsloket Hoboken heeft andere openingsuren.