Lichtkrant aan sporthal SorghvliedtPieter De Wilde

Lichtkranten Hoboken

Het district Hoboken beschikt over twee lichtkranten in het straatbeeld. Via de lichtkranten stuurt het district allerlei nuttige informatie uit.

Niet alleen het district, maar ook Hobokense verenigingen, scholen of andere organisaties die een activiteit op Hobokens grondgebied organiseren, kunnen onder bepaalde voorwaarden promotie voeren via de lichtkranten. 

Waar?

De lichtkranten van het district Hoboken staan op de volgende locaties:

  • Aan de hoek Schroeilaan-Scheldelei (inkom Polderstad).
  • Aan zwembad Sorghvliedt op de Krijgsbaan.

Wat?

Het district gebruikt de lichtkranten voor de promotie van districtsactiviteiten, algemene mededelingen van het district en voor het aankondigen van grote werken op Hobokens grondgebied. Verder wil het district van de lichtkranten een mooie afspiegeling maken van het rijke socioculturele leven in Hoboken. Daarom kunnen ook Hobokense verenigingen en andere organsiaties die een activiteit op Hobokens grondgebied organiseren, onder bepaalde voorwaarden van de lichtkranten gebruik maken.

De lichtkranten hebben zes tekstregels van telkens vijftien karakters. De boodschappen verschijnen in een cyclus en zijn leesbaar vanop een afstand van 65 meter. De aansturing gebeurt in het districtshuis. 

Bericht laten plaatsen

U kan via mail een bericht op de lichtkrant laten plaatsen.

 

Meer info

kasteel Sorghvliedt, Marneflaan 3, 2660 Hoboken

HO_lichtkranten@antwerpen.be
tel. 03 338 30 26

Verwante info: