Kinderraad Hoboken

Sinds 2015 heeft Hoboken een kinderraad. Kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar uit diverse scholen komen elke maand samen om de stem van de Hobokense kinderen te laten horen.

De Schietgang
Jeugddienst Hoboken

Bij de jeugddienst Hoboken kan u terecht voor A-kaart activiteiten, informatie of fuifsubsidies. Zowel kinderen, jongeren als jeugdverenigingen zijn welkom.

Lichtkranten Hoboken

Het district Hoboken beschikt over twee lichtkranten in het straatbeeld. Via de lichtkranten stuurt het district allerlei nuttige informatie uit.

Zelf een fuif organiseren?
Fuif- en evenementensubsidies voor Hobokense jongeren

Het district Hoboken wil jeugdverenigingen en jongeren financieel ondersteunen bij het organiseren van evenementen en fuiven. Hoboken wil het verenigingsleven en ondernemende jongeren stimuleren en hun inzet belonen. De subsidie wordt toegekend ...

Districtsjeugdraad Hoboken

Alle kinderen, tieners en jongeren tot 30 jaar die graag hun zegje doen over het beleid in de stad en de districten zijn welkom in een jeugdraad. Die adviseert het bestuur over jongerenthema's als jeugdlokalen, sport, cultuur, veilig fietse ...

Ravotkot Hoboken

Spelen en amuseren is de boodschap op het Constant Meunierplein. Het Ravotkot is volgepropt met speelgoed waar je op het plein mee kan spelen.