Werf Antwerpsesteenweg, tram 4 rijdt op pas aangelmegde sporen, verkeersbord dat gevaar betekend met onderbord Tram stapvoets rijden. De sporen liggen nog boven er is nog geen wegdek noch voetpad aangelegd.Wim Wienen

Antwerpsesteenweg: Laatste keer (ov) 4 dagen nachtwerk

De aannemer is stilaan aan de afwerking van de tramsporen beland. Om tramlijn 4 niet te onderbreken, moet er ’s nachts gewerkt worden. Zonder tegenslag is dit trouwens de laatste keer dat er ’s nachts moet gewerkt worden.

De werken

Op de Antwerpsesteenweg wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe sporen voor de tram. De aannemer haalt de tijdelijke wissels er uit en sluit het nieuwe spoor op het andere aan. Ook worden de sporen gebetonneerd.

Deze werken kunnen natuurlijk enkel gebeuren als de tram niet rijdt. Er zal dus ’s nachts gewerkt worden. Als de weersomstandigheden het toelaten, werkt men in de nachten van 17, 18, 19 en 20 juni. Als de heraanleg verder vlot verloopt, is dit ook de laatste keer dat er ’s nachts gewerkt wordt.

Hinder

Deze werken brengen extra hinder met zich mee. De aanleg van het spoor kan enkel gebeuren op het moment  dat er geen tramverkeer is. Dat betekent dat er ’s nachts geluids- en lichthinder kan zijn.

Let wel, dit is enkel het geval op 17, 18, 19 en 20 juni.

Meer info

Voor meer informatie kan u terecht bij ‘Communicatie & Participatie’, districtshuis Hoboken, Marneflaan 3, tel. 03 338 30 16 of wijkoverleg.hoboken@antwerpen.be.

 

Deze heraanleg is mede mogelijk gemaakt door de steun van EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Logo's partners: EFRO, De Lijn en Waterlink
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!