De OudestraatWim Wienen

Beter voetpad aan schoolomgeving Oudestraat

Vanaf 5 augustus werkt een aannemer aan het voetpad en de parkeerstrook in de Oudestraat ter hoogte van de school Hofke van Thys.

Vanaf het kruispunt met de Elststraat tot huisnummer 50 wordt het voetpad aangepast om de veiligheid van schoolgaande kinderen te verbeteren.

Om te zorgen dat de werken vlot verlopen wordt een stuk van de Oudestraat enkelrichting gemaakt. nl. vanaf de dr. Coenstraat tot aan de Elststraat en dit in de richting van de Broydenborglaan. Deze tijdelijke maatregel gaat in op 5 augustus en blijft van kracht tot 23 augustus.

Er is een omleiding voorzien via de Elststraat en de Dr. Coenstraat.

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Francine De Feu

Kan U mij dan vertellen hoe ik in de Dokter Coenstraat geraak wanneer ik van de Antwerpsesteenweg kom ????Kruispunt nog altijd toe ????? Normaal is dat Oudestraat in en via Elsstraat en Kioskplaats de enkel richtingstraat in Kan men nu niet wachten tot het Kruispunt terug open is aub

Jouw avatar
Pieter De Wilde

Dag mevrouw, U kan nog steeds in de Dr. Coenstraat geraken. Als u van de Broydenborghlaan komt, rijdt u links de Walstraat in. U gaat dan rechts op de Lelieplaats, verder naar de Kioskplaats en daar kan u rechts de Dr. Coenstraat in. Als u van de Antwerpsesteenweg komt, rijdt u de Oudestraat verder tot aan de Walstraat en dan rijdt u verder zoals hierboven.