Een koppel met een drankje in het park

Camping Louisa: zomerse optredens in park Sorghvliedt

Camping Louisa, dat zijn elke woensdagavond in augustus optredens in het sfeervolle park Sorghvliedt. Bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland passeren de revue. Twee enthousiaste vrijwilligers en één minstens even enthousiaste bezoeker vertellen waarom u zeker moet langskomen.

“Camping Louisa is door de jaren heen gegroeid”

Leo Raets (61): “Ik ben verantwoordelijk voor de drankvoorraad op Camping Louisa. Een dag op voorhand neem ik de levering van de brouwer in ontvangst. Elke woensdag installeer ik mee de toog. ’s Avonds sta ik mee in voor de bediening. Een dag later ben ik weer paraat om het leeggoed te sorteren. En dat doe ik 4 weken lang. Ik werk al 11 jaar mee en hou van de sfeer. Een betere ploeg vrijwilligers kan ik me als hoofdverantwoordelijke niet wensen. Camping Louisa is door de jaren heen gegroeid. Vroeger kwamen er 500 bezoekers, nu soms 1000. In het begin duurde het lang om alles op te stellen, tegenwoordig loopt alles heel vlotjes. Als ik mocht kiezen, zou ik De Kreuners programmeren. Vorig jaar heb ik erg genoten van de Soulbrothers, een covergroep met bekende Vlamingen. Dat waren straffe muzikanten.

“Iedereen kent iedereen”

Sarah Van de Velde (55): “Als Hobokenaar vind ik het leuk dat er zoiets wordt georganiseerd dicht bij huis. Ik spring dan op mijn fiets en spreek ter plaatse af met vrienden. Iedereen kent iedereen. Hoboken wordt zo in the picture gezet en daar ben ik blij om. Ook de combo van livemuziek in verschillende repertoires met animatie is een winner. Het programma van dit jaar ziet er niet slecht uit. Ik kijk bijvoorbeeld uit naar ‘A tribute to Neil Diamond’. Waar ik altijd op hoop, is een goede coverband die dansbare muziek brengt uit de jaren 60, 70 en 80. Een combinatie met stand-upcomedy zou ook wel tof zijn. Of een grote naam op de affiche.”

“Hobokenaars komen met een open geest naar het park”

Jaak De Saeger (53): “Van bij de prille start van Camping Louisa was ik van de partij. De organisatie deed een oproep naar vrijwilligers en daar ging ik meteen op in. Met een hele toffe vrijwilligersploeg beman ik de toog. Die bende draait al jaren mee. Met het openen van het jeugd- en cultuurcentrum Gravenhof is die ploeg sterk uitgebreid en op elkaar ingespeeld. We komen elkaar ook regelmatig tegen in het Gravenhof tijdens activiteiten. Pintjes tappen is tof, want ik zie veel bekenden. Met hen sla ik een praatje terwijl ik de optredens volg. Op Camping Louisa heerst een gezellige sfeer. Hobokenaars komen er met een open geest naartoe om zich te laten verrassen door minder bekende groepen. Eén van mijn favoriete optredens was toch wel dat van Paul Michiels. Hij is echt een geboren entertainer.”

Programma

We starten steeds om 19 uur met dj 'Thee Shoe Shine Shakers'. Kom een hapje eten bij onze foodtrucks. Vanaf 20.15 uur starten de live optredens. De camping sluit om 24 uur.

woensdag 7 augustus
A murder in Mississippi en Roland & Band

woensdag 14 augustus
De Love Me Tenders en Mensch, erger je niet!

woensdag 21 augustus
Moodcollector en Skyblasters

woensdag 28 augustus
The Akulas en Diamonds on the Rocks - A tribute to Neil Diamond

Meer info

Camping Louisa
park Sorghvliedt
www.gravenhof.org
gratis
woensdag 7 tot en met 28 augustus telkens om 20.15 uur
Wil u graag zitten? Breng dan uw eigen stoeltje mee.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Michaela Goetkint

Wij zullen er zijn...………..zalige woensdagen in augustus !!! Al jaren lang :-)