Weg vol gras in een Poldergebied

Denk jij mee na over een belevingsvol Hoboken?

Trage Wegen zijn paden en wegen die niet toegankelijk zijn voor autoverkeer. Antwerpen is volop bezig om voor deze wegen een ambitieus plan op te maken voor de stad en haar districten. Kent u zulke plekjes in Hoboken en wilt u deze delen met anderen? Of ondervindt u hinder als u te voet of met de fiets weg bent? Dan bent u welkom om uw ervaringen uit te wisselen met het team van Trage Wegen in de Blikfabriek.

Ongekende plekjes in Hoboken

Er valt in Hoboken heel wat te beleven, ook op doordeweekse dagen. Uw eigen leefomgeving écht leren kennen doet u langs Trage Wegen die u langs ongekende hoekjes en kantjes van de stad brengen. Trage wegen zijn plaatsen waar auto's en zwaar verkeer niet mogen passeren en waar u dus veilig kan wandelen, joggen of fietsen. Antwerpen telt maar liefst 600 km aan zulke wegen. 

Deel uw ervaring met het team Trage Wegen

Gaat u graag te voet of met de fiets maar ondervindt u al eens hindernissen? Zijn er plekjes die u prachtig vindt en wilt delen? Kom dan op woensdag 23 oktober 2019 om 19.30 uur naar de Blikfabriek in de Krugerstraat 208-270 en maak kennis met het team Trage Wegen om te praten over uw belevenissen.

Meer info

Nadenken over Trage Wegen in Hoboken
Blikfabriek, Krugerstraat 208-270
woensdag 23 oktober 2019 om 19.30 uur
gratis
www.tragewegen.be/antwerpen

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!