Lelie- en KioskplaatsPieter De Wilde

Denk mee over toekomst Lelieplaats en Kioskplaats

De werken aan de Kioskplaats vóór de kerk zijn bijna afgerond. Tijd om na te denken over de heraanleg van het tweede deel Kioskplaats en Lelieplaats. 

Op deze webpagina kan u onderaan uw suggesties, ideeën of bedenkingen schrijven over een toekomstige Lelieplaats/Kioskplaats.

U kan ook reageren op andere gebruikers van de pleinen.

De werken aan de Kioskplaats vóór de kerk zijn bijna afgerond. Tijd om na te denken over de heraanleg van het tweede deel Kioskplaats en Lelieplaats. 
De aanpak van deze twee pleinen is een prioriteit in het bestuursakkoord van het Hobokense districtscollege.  Een centrum moet leefbaar, bruikbaar en bereikbaar zijn. 
Bekijk deze thema’s op tentoonstellingspanelen in het Gravenhof of in het Stadsloket Hoboken en laat weten hoe u erover denkt.

Op woensdag 25 september om 19 uur worden alle ideeën voorgesteld tijdens een infomoment in kasteel Sorghvliedt, Marneflaan 3.

Schrijf wel vooraf in via wijkoverleg.hoboken@antwerpen.be of bel naar tel. 03 338 30 28.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Veerle DE NIJS

Op de toekomstige Lelieplaats en Kioskplaats zag ik graag: een fietspad in beide richtingen voor de fietser (verder zetting van het reeds vernieuwde stuk), een eigen bedding voor de tram, een groen plein bomen, plantstukken, en bankjes om tot rust te komen. Parking mag ondergronds, of op een leegstaand terrein in de buurt, liever niet rechtstreeks op het plein. Doorgaan autoverkeer zou ik enkel doen in 1 richting: van de kerk naar Broydenborgpark. De andere richting moet maar andere straten gebruiken. Succes!!