Eerste twee wegwijzerpalen in Hoboken

In Hoboken werden twee wegwijzerpalen aan Fort 8 en het station Hoboken-Polder gezet die Hobokense bezienswaardigheden extra in de kijker zetten en de wandel- en fietsafstand weergeven.

Het district Hoboken zet zijn bezienswaardigheden, en op die manier ook wandel- en fietsroutes, in de kijker door middel van bewegwijzering. Het centrum en andere locaties zoals het cultuur- en jeugdcentrum Gravenhof, het veer Hoboken-Kruibeke en park Sorghvliedt liggen immers op wandel- en/of fietsafstand van elkaar. 

Met de landmarkpijlen wil Hoboken enerzijds zijn inwoners en bezoekers aansporen om zich te voet of met de fiets te verplaatsen. Anderzijds toont het district op deze manier zijn troeven aan zowel bezoekers als bewoners. Naast bewegwijzering hangt aan elke pijl een infobord met meer uitleg over de plek.
 
De eerste 2 palen staan aan Fort 8 (ingang Krijgsbaan-Schansstraat tegenover de fitnesstoestellen) en aan het Station Hoboken-Polder in de Berkenrodelei. In de komende jaren wil Hoboken ook nog landmarkpalen plaatsen aan de Marneflaan (park Broydenborg) en aan het veer Hoboken-Kruibeke.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!