Huur de Oranjerie voor je feest

In de unieke omgeving van park Sorghvliedt is de Oranjerie een prachtige zaal om te huren. 

Op zoek naar een geschikte locatie voor je tentoonstelling, (huwelijks)receptie, babyborrel, lezing of ontmoetingsplek?

Je huurt het gebouw leeg en zorgt zelf voor catering. Er is een maximumcapaciteit van 49 personen voorzien.

Meer info

Mail naar zaalhuren@stad.antwerpen.be

Verwante info:

3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
JorisDinet

Ik geef op zaalzoeker.antwerpen.be volgende parameters in: Particulier, Feestruimte, 75 personen, 2660 Hoboken. Toch komt de Oranjerie niet in de resultatenlijst voor. Kan ik daar ergens meer info over vinden (tarieven, indeling en afmetingen, inventaris, beschikbaarheid, ...)?

Jouw avatar
KimNolf

Dag Joris, dat komt omdat de maximumcapaciteit voor de Oranjerie 49 personen is. Meer info via hier: https://www.antwerpen.be/nl/info/53b572b9b1a8a726248b458b/huur-zalen-marnef-in-hoboken

Jouw avatar
m_feys

Aan de collega's die eigenaar zijn van dit artikel: de inhoud van dit artikel klopt niet en zaait verwarring. Zaalzoeker verwijst burgers, op zoek naar een ruimte voor hun activiteit, door naar mogelijks in aanmerking komende locaties maar is NIET verantwoordelijk voor de zaalverhuur van de Oranjerie. Zaalzoeker kreeg op basis van bovenstaande informatie al meerdere malen vragen van burgers die de oranjerie willen huren; gelieve hen door te verwijzen naar de juiste stadsdienst m.n. StadsBeheer die verantwoordelijk is voor het beheer van die zaal en die de huuraanvragen behandelt.