Wim Wienen

Kruispunt Meerlenhof-/Broydenborglaan open voor verkeer

Vrijdag 6 juli wordt het kruispunt Meerlenhof- en de Broydenborglaan opnieuw in verkeer gebracht. Dat betekent dat er terug gemotoriseerd verkeer mogelijk is tussen de Antwerpsesteenweg en de Krijgsbaan via de Oudestraat en de Broyndenborglaan.

De aannemer die het kruispunt Meerlenhoflaan/Broydenborglaan diende af te werken, heeft zijn werkzaamheden snel en efficiënt afgerond. Het kruispunt wordt vrijdag 6 juli terug in verkeer genomen. Eindelijk is er terug doorgaand verkeer mogelijk tussen de Antwerpsesteenweg en de Krijgsbaan.

Respecteer het parkeerverbod

Ook tijdens de werken aan het kruispunt bleef het parkeerverbod aan de zijde van de even huisnummers in de Broydenborglaan van kracht. Maar toen het kruispunt niet toegankelijk was, werd dat parkeerverbod door sommige automobilisten 'over het hoofd gezien'. 

Nu er terug verkeer zal rijden door de Broydenborglaan, is het essentieel dat er niet langer geparkeerd wordt aan de 'even zijde' van de straat. Vanaf vrijdag zal er dan ook opgetreden worden tegen foutparkeerders omdat die vanaf de openstelling een hindernis vormen . Gelieve hiermee rekening te houden.​

Gelieve het parkeerverbod te respecteren

Meerlenhoflaan

De Meerlenhoflaan zelf blijft ontoegankelijk voor het verkeer. Zoals u hier eerder kon lezen, werkt de gerechtsdeskundige verder aan het opmaken van de staat van dat stuk van de werf. Eens de Meerlenhoflaan zelf wordt vrijgegeven gaat de aannemer opnieuw aan de slag om de heraanleg van de straat en de aanleg van de nieuwe riolering af te werken. 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!