Wim Wienen

Moretusstraat tijdelijk onderbroken wegens wegverzakking

Wegens een verzakking in de weg en een ingezakte riolering is de Moretusstraat tussen het Jaak Schram Plantsoen en de P-H Spaaklaan tijdelijk onderbroken. Waterlink voert de herstelling zo snel mogelijk uit.

Afgelopen vrijdag deed er zich in de Moretusstraat een wegverzakking voor. Ook de riolering is ingezakt. Vanzelfsprekend werd - ondermeer vanuit veiligheidsoverwegingen -  de Moretusstraat tussen de P-H Spaaklaan en het Jaak Schram Plantsoen afgesloten.

Herstelling duurt vermoedelijk 3 weken

Vermits het om een ingezakte riolering gaat, is het de maatschappij Waterlink die voor de herstellingen zal zorgen. Vanaf morgen, 10 april start een aannemer met de herstellingswerken. Vermits het niet duidelijk is hoe groot de schade aan de riolering is, kunnen er nog geen exacte data worden gegeven wanneer de herstellingswerken afgerond zouden zijn. Een eerste schatting is dat de werken 3 weken zullen duren.

Omleiding

Zolang de werkzaamheden bezig zijn, blijft de Moretusstraat tussen het Jaak Schramplantsoen en de PH-Spaaklaan afgesloten. Omrijden kan via de PH-Spaaklaan en de Jozef Leemanslaan. Zie ook het plannetje hieronder. 

Meer info

Eens we over meer concrete informatie - zoals bv. duur van de werken - beschikken, zullen we die ook via dit medium delen. 

Voor vragen kan u steeds terecht op 03/338.30.28 of via wijkoverleg.hoboken@stad.antwerpen.be 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!