De Onderwijzersstraat Pieter De Wilde

Nieuwe riolering voor de Onderwijzersstraat

Vanaf 31 juli wordt de riolering vervangen in de Onderwijzersstraat. Hiervoor heeft Aquafin, die de riolen beheert, een aannemer aangesteld.
Daarna zal het district de voetpaden terug opbouwen en op die manier zorgen voor een veiliger toegang tot de school via de Onderwijzersstraat.

De aannemer werkt tussen 31 juli en 30 september. Hou er rekening mee dat slecht weer deze periode kan verlengen. Nadat de riolering is vernieuwd, wordt de straat en de voetpaden terug opgebouwd zoals ze nu zijn.

Voor de aansluiting van de riolering op die in de Heidestraat, wordt ook die straat in de eerste fase van de werken onderbroken. En dit van de start van de werken tot 10 augustus. Voor de rest van de tijd is enkel de Onderwijzersstraat zelf afgesloten voor alle verkeer.

Er is een omleiding voorzien. U volgt hiervoor de omleidingsborden. Eén van de voetpaden is altijd open voor voetgangers. Indien nodig, voorziet de aannemer brugjes over het open voetpad om uw woning te bereiken.

Tijdens de werken zullen ook de garages niet toegankelijk zijn. Het is dus belangrijk dat u uw auto uit de garage haalt en parkeert in de omliggende straten.

Het aanbieden van het huisvuil dient te gebeuren op de uithoeken van de werf. Dat kunnen ook de verschillende zijstraten zijn.

U blijft uw huisvuil buiten zetten op vrijdagmorgen vóór 7u.

Zorg er ook voor dat uw huisnummer vermeld staat op uw container.

De fasering is als volgt:
Fase 1: 31/7 tot eind augustus: nieuwe rioleringswerken + opbreken voetpad aan kant woningen + tot        10 augustus het kruispunt met de Heidestraat.
Fase 2: tot half september: opbreken voetpad  kant school + straatkolken en boordstenen plaatsen
Fase 3: tot eind september: asfaltering  straat + afwerken voetpad kant school

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!