Paul Vekemanslaan Pieter De Wilde

Nog twee extra verkeersremmers in Paul Vekemanslaan

Vanaf donderdag 23 november legt de aannemer de nog twee voorziene, maar nog ontbrekende verkeersplateaus aan. Eén plateau komt op het kruispunt met de Aartselaarstraat te liggen, het andere op het kruispunt met de Kleinheidestraat.

Deze werken hebben als doel de snelheid van het verkeer in de straat naar beneden te halen.

Geplande Werken

Zoals u in een vroeger bericht kon lezen worden er verkeersdrempels in de Paul Vekemanslaan aangelegd. Het plan, dat we in het voorjaar aan de bewoners toonden, wordt nu verder uitgevoerd. Op 23 november starten de werken om de nog twee resterende verkeersplateaus aan te leggen.

Deze verkeersremmers worden geplaatst op het kruispunt met de Aartselaarstraat en op het kruispunt met de Kleinheidestraat.

Timing en hinder

Van 23 november tot 6 december 2017 werkt de aannemer aan het verkeersplateau op het kruispunt met de Aartselaarstraat. Dat betekent dat men de Aartselaarstraat kan inrijden tot aan de werf. Aan de werf is er een keerlus voorzien. Tot 6 december is de Paul Vekemanslaan enkel toegankelijk via de Heidestraat. U kan een omleiding volgen.

Vanaf 7 december tot 22 december 2017 plaatst de aannemer het laatste verkeersplateau op het kruispunt met de Kleinheidestraat. Op dat moment is de Paul Vekemanslaan enkel toegankelijk vanuit de Aartselaarstraat. Er is een omleiding voorzien.
Hou er wel rekening mee dat dit richtdata zijn. Weersomstandigheden kunnen voor een licht uitstel zorgen.

Het omleidingsplan en de bewonersbrief vindt u onderaan. Ook de info over de bewonersvergadering vindt u daar.

 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!