Zicht op de  markt van Hoboken in de zon, veel volk, groenten en fruitkraamPieter De Wilde

Nu zaterdag 16 maart keert uw wekelijkse markt terug naar de Kioskplaats

Na een afwezigheid van enkele maanden keert uw wekelijkse markt terug naar de Kioskplaats. Nu zaterdag 16 maart zal u uw markt op haar vertrouwde plaats terugvinden.

Door de werken aan de Kioskplaats moesten we de markt van maandag en zaterdag verplaatsen naar de Van Amstelstraat. Vanaf nu zaterdag 16 maart keert de wekelijkse zaterdag- en maandagmarkt terug naar de Kioskplaats.

Parkeer zaterdag- en maandagochtend niet op de Kioskplaats

Vermits de markt zowel zaterdag als maandag in de Van Amstelstraat stond, gebeurde het vaak dat bestuurders het parkeerverbod op de Kioskplaats negeerden en hun auto op maandag- en zaterdagochtend lieten staan.

Wij vragen dan ook vriendelijk uw wagen op zaterdag- en maandagochtend niet op de Kioskplaats te parkeren. Er is nog steeds een parkeerverbod op marktdagen. Foutgeparkeerde wagens zullen weggesleept worden. De marktkramers moeten tenslotte hun kramen kunnen plaatsen.

Meer info

Voor meer informatie kan u terecht bij ‘Communicatie & Participatie’, districtshuis Hoboken, Marneflaan 3, tel. 03 338 30 16 of wijkoverleg.hoboken@antwerpen.be

 

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!