Contacteer stad Antwerpen

zicht op de Antwerpsesteenweg tussen Kloosterstraat en DraaiboomstraatDistrict Hoboken

Nutswerken Antwerpsesteenweg

Van vrijdag 28 juni tot dinsdag 2 juli worden sonderingen en grondopzuigingen uitgevoerd door Aquafin. Tijdens deze werken is er een deel van de Antwerpsesteenweg onderbroken. Dit zorgt voor enige verkeershinder.

Hinder

Tijdens deze werken worden er sleuven opengelegd in verschillende delen van de Antwerpsesteenweg. De gleuf die zich bevindt tussen de Oudestraat en de Kloosterstraat zorgt ervoor dat dit deel van de Antwerpsesteenweg is afgesloten. Er wordt een omleiding voorzien voor gemotoriseerd verkeer richting Wilrijk vanaf de Oudestraat, langs de Steynstraat en de Krugerstraat. Via de Oudestraat en de Notelaarstraat is ook de Kloosterstraat bereikbaar. Het verkeer over de Antwerpsesteenweg richting Hoboken centrum ondervindt geen hinder.

Je kan de website van De Lijn raadplegen voor meer informatie in verband met omleidingen van bussen.

 

Meer informatie

Voor meer info kan je ook terecht bij ‘Communicatie en Participatie Hoboken’ op het nummer 03/338.30.28 of via mail wijkoverleg.hoboken@antwerpen.be

 

Hobokense Werfgazet

Wenst u op de hoogte te zijn van de belangrijkste wegenwerken in Hoboken, kan u zich steeds abonneren op de Hobokense Werfgazet.

Inschrijven