Oudstrijderslaan

Nutswerken Oudstrijderslaan

Vanaf 3 juni werkt aannemer Denys aan de waterleiding in de voetpaden van de Oudstrijderslaan.
Deze zullen verlopen in verschillende fases tot 27 september als alles vlot verloopt. We geven u hieronder een overzicht. De huizen zijn te voet steeds bereikbaar, eventueel via loopbrugjes.

De aannemer werkt in de eerste fase op verschillende kleine plaatsen in de Oudstrijderslaan, om daarna in de grote stukken tussen de zijstraten de waterleiding te herleggen. Hiervoor wordt telkens een deel van het voetpad opengelegd. Woningen blijven bereikbaar via loopbrugjes.

De voetpaden worden alleen hersteld en dan in oktober definitief heraangelegd.

Lees onderaan onze bewonersbrief voor meer informatie over de verschillende fases.

Tijdens de werken wordt de Oudstrijderslaan éénrichting gemaakt vanuit de Broydenborghlaan en zijn er wisselende omleidingen voor de omliggende straten.

Per fase zal er een parkeerverbod zijn in de betrokken straat. Uw oprit is niet bereikbaar. U kan dus best uw wagen buiten de garage plaatsen als er in uw buurt wordt gewerkt.

 

Wilt u later ook op de hoogte blijven van de start of wijziging van werken in uw buurt? Bezorg ons uw e-mailadres met uw toestemming en vermelding van uw straat en wij informeren u over werken op het openbaar domein, via wijkoverleg.hoboken@antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!