Senioren en kraampjes

Oboke Smult: neem deel aan de feestmarkt

In woonzorgcentrum Lichtenberg kan u op zaterdag 22 juni proeven van allerlei lekkers tijdens ‘Oboke Smult!’. De vijf Hobokense dienstencentra en het woonzorgcentrum bezorgen u een fijne namiddag met streekgerechten, drankjes, optredens en animatie. Op dit evenement staat een feestmarkt met tal van kraampjes. Neem als handelaar deel met een standplaats.

Oproep handelaars

Interesse om deel te nemen aan de feestmarkt? Schrijf u dan snel in. U krijgt een mooie standplaats met een tentje en een tafel. Er is ook elektriciteit voorzien. Voor dit alles betaalt u 25 euro.

Vul het inschrijvingsformulier in en mail dit naar steven.delelie@zorgbedrijf.antwerpen.be.
U kan het ook afgeven in één van de Hobokense dienstencentra.

Streekgerechten en lekkere Hobokense cocktails

In een woonzorgcentrum kan u eten zoals op restaurant. Dat ontdekt u die namiddag. De koks van het woonzorgcentrum maken voor u paling in het groen, tongrolletjes en varkenswangetjes. Maar ook frietjes of hotdogs. De toegang is gratis. Bons voor de maaltijden kan u ter plaatse verkrijgen of koopt u vooraf met korting in één van de vijf dienstencentra. Naast dit lekkers kan u ook cocktails drinken met namen typisch voor Hoboken: cocktail Patrasche, Zilvercocktail, Titancocktail, … Verder staan er kraampjes die juwelen, kleren en pantoffels verkopen. Bovendien kan u genieten van optredens van Garry Hagger, Mitta van de Maat en Steven de Lelie.

Meer info

Woonzorgcentrum Lichtenberg
Voorzorgstraat
tel. 0478 606 951
Inkom is gratis
zaterdag 22 juni van 11 tot 18 uur

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!