Contacteer stad Antwerpen

wandelschoenen in de natuur

Ontdek nog meer details over Hoboken op een avontuurlijke Fotozoektocht

Zin in een fijne wandeltocht die tegelijkertijd spannend is omdat je op zoek moet gaan naar beelden uit een samengestelde bundel? Dan is de nieuwste fotozoektocht in Hoboken precies wat je zoekt! Trek je wandelschoenen aan en ga op pad om de verborgen pareltjes van Hoboken te ontdekken.

Hoe werkt het?

De fotozoektocht bestaat uit 26 beelden die je tijdens je wandeling in willekeurige volgorde tegenkomt. Het is aan jou om deze beelden te ordenen en te herkennen waar ze zich bevinden. Dit maakt je wandeling niet alleen een leuke uitdaging, maar zorgt er ook voor dat je met nieuwe ogen naar de omgeving kijkt.

Naast het vinden van de beelden, zijn er ook bonusvragen die je onderweg kunt beantwoorden. Deze vragen testen je kennis over Hoboken en zorgen voor nog meer plezier tijdens de tocht.

Ideaal voor gezinnen, vriendengroepen of solo-avonturiers die van een uitdaging houden. Veel plezier en succes met de zoektocht!

Praktische info

  • Start- en eindpunt: de trappen van kasteel Sorghvliedt in het park
  • Lengte wandeling: 3 km
  • Na afloop kan je de ingevulde fotozoektocht in de brievenbus naast de trappen van het kasteel in park Sorghvliedt achterlaten
  • Via mail ontvang je later je score.