Sluit het jubileumjaar van Camping Louisa af met Axl Peleman

Dit jaar bestaat Camping Louisa tien jaar. Muzikant Axl Peleman is tijdens de laatste editie van dit jaar uw gastheer en brengt enkele Hobokense artiesten mee. “Als het goed is, ga ik het horen, maar als het niet goed is, ga ik het zeker horen.”

Spelen op de Efteling

Axl Peleman: “Twee jaar geleden speelde ik ook op Camping Louisa en het is, zonder overdrijven, een van de mooiste optredens van het jaar. De setting is ongelofelijk. Zeker als het weer meezit. Dan lijkt het wel de Efteling: even betoverend. Zowel om te spelen als om te gaan kijken.”

Hun ding doen

“Dit jaar begeleiden mijn band en ik enkele Hobokense collega’s. De keuze van de nummers laat ik volledig aan hen over. Ik leg niets op. Zo krijg je het beste resultaat, want artiesten moeten hun ding kunnen doen. Eric Baranyanka kan en mag niet ontbreken. Hij is er altijd bij. Hij heeft me nog niet verteld welke nummers hij wil spelen, maar ik weet wel al dat er eentje van Bob Marley bij zit. En terecht, want die vertolkt hij steengoed. Ik kijk ook uit naar Iris Van Straten, een uitstekende zangeres. Tom Lodewyckx, die ik al kende als jonge gast, brengt een duet met Silke. Helena Fontyn ken ik niet zo goed. Ik heb nog nooit met haar samengewerkt, dus dat wordt spannend. Maar ik heb er het volste vertrouwen in. Al wat je nodig hebt zijn goede, gepassioneerde muzikanten, dan komt de rest vanzelf.”

Dicht bij huis

“Ik treed bijna nooit zo dicht bij huis op. Dat vind ik niet eens zo erg. Een thuismatch kan leuk zijn, maar ook lastig. Als ik voor een zaal van 15.000 man sta en mijn vader, vrouw en zoon zitten in het publiek, dan speel ik alleen voor hen. En dat kan natuurlijk niet. Dan heb ik liever dat ze thuisblijven. Maar op Camping Louisa is het anders. Hier ken ik iedereen. Ik speel dus voor alle mensen die ik tegenkom in de bib, op straat of bij de bakker. Misschien komt mijn vrouw eindelijk eens kijken, wat ze nooit doet. Naar Camping Louisa komt ze wel elk jaar.

Programma

Camping Louisa, dat is elke woensdagavond in augustus een optreden in een sfeervol park Sorghvliedt met een verrassende vuurinstallatie van Ron Jaluai. Bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland passeren de revue. Tijdens dit jubileumjaar komen enkele artiesten van de voorbije tien jaar terug.

woensdag 2 augustus
The Kids + Dany Lademacher’s Wild Romance (originele Herman Brood band)

woensdag 9 augustus
The Baboons, Pat Capocci & The Domestic Bumblebees

woensdag 16 augustus
Reservoir Dogs Band ft. George Baker

woensdag 23 augustus
Major Tom – We Are Not Bowie

woensdag 30 augustus
Axl Peleman en the Hoboken All Stars Band

Rondleiding

Benieuwd naar wat er allemaal te beleven is op Camping Louisa? Presentator Bart Klein geeft u een rondleiding.

Meer info

Camping Louisa
park Sorghvliedt
gratis
wo 2 tot 30/8
telkens om 20 uur

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!