De eigenaar in zijn zaakPieter De Wilde

The Crêpe Room: een volwaardig restaurant met lekkere dessertjes

Elke maand plaatsen we een Hobokense ondernemer in de schijnwerpers. Of beter: dat doen de ondernemers zelf. Onze eerste keuze viel op Prestige Breakfast & Lunch. Vanaf dan kozen de ondernemers zelf de volgende Hobokense zelfstandige. De medewerker van De Vroegmarkt koos met volle overtuiging The Crêpe Room.

Man maakt een pannenkoek
Pieter De Wilde1|8
Suggestiebord
Pieter De Wilde1|8
Man maakt eten
Pieter De Wilde1|8
Naam zaak
Pieter De Wilde1|8
Zalmsteak op een bord
Pieter De Wilde1|8
Man maakt pannenkoek
Pieter De Wilde1|8
Wafel met slagroom
Pieter De Wilde1|8
Gamba's op een bord
Pieter De Wilde1|8

Desserthuis uitgebreid met warme gerechten

Eigenaar Chilah Rachid (46) is kok van opleiding. “Het idee voor The Crêpe Room is ontstaan op de Champs-Élysées in Parijs. Daar vind je verschillende desserthuizen.

We zijn in 2015 gestart met voornamelijk pannenkoeken en ijscoupes maar ook broodjes en panini’s. Later is op vraag van onze klanten onze menukaart uitgebreid met warme gerechten. The Crêpe Room is nu een volwaardig restaurant. U kunt bij ons heerlijke gerechten bestellen zoals pasta’s, stoofpotjes, vleesbereidingen, taco’s, hamburgers, salades, wokgerechtjes en visgerechten. Brunchen kan ook. In het midden van onze zaak staat een grote tafel om samen aan te schuiven. Onze specialiteit zijn de vers bereide crêpes met diverse toppings.

Zaak uitbreiden

In de nabije toekomstwillen we de zaak uitbreiden. We zijn op zoek naar een pand om 100 tot 150 klanten te bedienen, liefst in het centrum van Hoboken. Geen gemakkelijke opdracht!

Wie wordt de volgende ondernemer van de maand?

Het Frit uurtje in de Karel Meyvisstraat. Deze nieuwe zaak wordt uitgebaat door een vriend en collega van mij. Je kan er heel lekkere frietjes, hamburgers en andere snacks eten. Zeker een bezoekje waard!”

Meer info

The Crêpe Room
Hoek Wielrijdersstraat/Kapelstraat, 2660 Hoboken
tel. 0485 81 41 24
Facebook: The creperoom
Instagram: The creperoom

Alle dagen open van 11 tot 22 uur.
Maandag gesloten.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!