Wat je moet weten over de nutswerken Kioksplaats

Zoals u eerder kon lezen werkt aannemer MNF-tech aan de nutsvoorzieningen aan de Kioskplaats. Binnenkort gaan deze werken een nieuwe fase in.

Welke werken en wanneer?

Op 24 mei start de aannemer met zijn fase 3 van de nutswerken op de Kioksplaats. De aannemer vervangt en/of saneert de nutsleidingen in voorbereiding van de heraanleg van de Kioskplaats. Deze werken vinden vooral plaats in het voetpad en in de parkeerstrook. In deze fase werkt de aannemer aan de kant van de huisnummers 52 tot en met het nummer 86. Deze fase neemt ongeveer 14 dagen in beslag, nl. van 24 mei tot en met 8 juni.

Bijna aansluitend start MNF-tech met fase 4 van de werken. Dan werkt de aannemer in het voetpad voor de kerk en op de hoek van de Berkenrodelei met de Antwerpsesteenweg. Die werkzaamheden duren ongeveer 9 dagen in beslag, nl. van 6 tot en met 15 juni.

Woningen en winkels bereikbaar

Tijdens fase 3 werkt men in het voetpad van de Kioskplaats aan de even nummers. Woningen en ook winkels zijn bereikbaar via loopbruggetjes. Naast de werfzone komt er bovendien een afgescheiden corridor voor fietsers en voetgangers. Autoverkeer in de richting van de Antwerpsesteenweg rijdt over de tramsporen.

De Dr. Coenstraat is niet toegankelijk voor autoverkeer vanuit de Kioskplaats. Die straat kan u bereiken via de d' Urselstraat. 

Tijdens fase 4 is het voetpad voor de kerk niet toegankelijk. Voetgangers steken op die plaats over naar de oneven kant van de Kioskplaats. de kerk is wel toegankelijk langs de Antwerpsesteenweg of de d' Urselstraat.

Gedetailleerde plannetjes vindt u als bijlage. 

Meer info

03/338.30.16 of wijkoverleg.hoboken@stad.antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!