Werken Meerlenhoflaan Wim Wienen

Werken Meerlenhoflaan/Broydenborglaan terug van start

Op 2 juli starten de werken aan het kruispunt van de Meerlenhoflaan met de Broydenborglaan terug op. Binnen afzienbare tijd zal er opnieuw doorgaand verkeer mogelijk zijn tussen de Antwerpsesteenweg en de Krijgsbaan.

Zoals u eerder hier kon lezen, startte de vorige aannemer een rechtszaak op tegen Aquafin over de werken aan de Meerlenhoflaan. De rechtbank duidde een gerechtsdeskundige aan die een staat van de werf moest opmaken.

Kruispunt

Op vraag van Aquafin en het district Hoboken nam een gerechtsdeskundige eerst het kruispunt met de Broydenborglaan onder de loupe. De Oudestraat/Broydenborglaan is immers een belangrijke verkeersader door Hoboken. De gerechtsdeskundige rondde zijn onderzoek van het kruispunt af en besloot dit deel van de werf vrij te geven.

Dit betekent dat de nieuwe aannemer Van Wellen NV maandag 2 juli aan de slag gaat om het kruispunt af te werken. Binnen afzienbare tijd zal het kruispunt dan ook terug open worden gesteld voor doorgaand verkeer.

Meerlenhoflaan

​Op de Meerlenhoflaan zelf is de gerechtsdeskundige nog volop bezig om zo snel mogelijk zijn rapport over dat deel van de werf klaar te hebben. Eens dat gebeurd is, kan de aannemer ook daar de werken verder zetten. Zodra er hierover meer informatie is, zal u dat ook op deze site kunnen lezen.

Aquafin stak een brief in de bus van de inwoners van de Meerlenhoflaan. Die vindt u hieronder. 

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!