Welkom!

Antwerpen.be maakt gebruik van cookies. Aan de hand van die cookies verzamelt en analyseert Antwerpen.be informatie over uw bezoek. Genieten van een optimale A-ervaring? Bevestig met alle cookies toestaan. Stel voorkeuren in en bepaal welke informatie u met Antwerpen deelt. Houd er rekening mee dat bepaalde media enkel beschikbaar zijn indien u de cookies ervan aanvaardt. Antwerpen.be bewaart cookievoorkeuren. U kan ze aanpassen via cookies beheren. Meer weten? Raadpleeg onze Cookieverklaring. Antwerpen.be waardeert uw vertrouwen en wenst u een verrijkende surfervaring toe!

Medewerker achter de toog van de bakkerijPieter De Wilde

'Om de twee tot drie uur versgebakken brood'

Elke maand plaatsen we een Hobokense ondernemer in de schijnwerpers. Of beter: dat doen de ondernemers zelf. Onze eerste keuze viel op Prestige Breakfast & Lunch. Vanaf dan kozen de ondernemers zelf de volgende Hobokense zelfstandige. Een medewerker van Wok 49 koos met volle overtuiging bakkerij Boraida.

Etalageraam
Pieter De Wilde1|9
Winkeletalage vol taarten
Pieter De Wilde1|9
Gebakjes
Pieter De Wilde1|9
Taarten
Pieter De Wilde1|9
Koffiekoeken, donuts, ...
Pieter De Wilde1|9
Twee medewerkers achter de bakkerstoog
Pieter De Wilde1|9
Pannenkoeken en broodjes
Pieter De Wilde1|9
Pannenkoekjes
Pieter De Wilde1|9
Speciale spiegel in de winkel
Pieter De Wilde1|9

Uitgebreid assortiment

“Bij bakkerij Boraida kan u terecht voor zelfgebakken brood, Marokkaanse platte broden, stokbroden en koffiekoeken. Er is een heerlijk assortiment van Marokkaanse zoetigheden, taarten -al dan niet op bestelling-  en gebakjes. "Daarnaast verkopen we een beperkt aanbod van non-food gaande van frisdranken, fruitsappen, olijven tot thee. In de winkel is er een aparte toog met een aanbod van charcuterie en kazen. We maken ook belegde broodjes klaar. “ aldus één van de medewerkers.

Bijna twintig jaar een vaste waarde!

“Onze bakkerij opent vroeg en blijft laat open. Het is handig om nog snel even binnen te springen als je op het laatste moment nog iets vergeten bent. We zijn hier al sinds 2002. Dat is bijna 20 jaar! In die tijd hebben we een vast cliënteel opgebouwd.” vertelt eigenaar Abdelwahit Marraha.

Altijd vers brood

"Ons brood is altijd vers. Om de twee à drie uur bakken we nieuw brood. Onze laatste bak is om 18 uur.” 

Wie wordt de volgende ondernemer van de maand?

"Dat is makkelijk! Dat wordt frituur ‘De Lekkerbek’! Zij serveren goede en verse frietjes.
Het is dichtbij, handig en snel." besluit een medewerker.

Meer info

Bakkerij Boraida
Van De Perrelei 1, 2660 Hoboken
tel. 0486 41 86 66

Instagrambakkerijboraida

Alle dagen open van 7 tot 20 uur
Dinsdag gesloten.