Contacteer stad Antwerpen

Scholier studeert in de bibliotheek

Computers, internet en studieplekken

Naast onze uitgebreide collectie aan boeken, films en muziek, bieden we ook internet, computers, studieplekken en veel meer aan.

Computers en internet gebruiken

Als je lid bent van de bibliotheek, maak je gemakkelijk gebruik van onze computers en internet. Voor volwassen leden is het computergebruik het eerste uur gratis, en leden onder de 26 jaar of met kansentarief maken helemaal gratis gebruik van de computers. Ook heb je gratis toegang tot ons wifi netwerk “Stad Antwerpen – gratis wifi”.

Vind hier meer informatie over internet en computergebruik. Let wel dat je in Bibliotheek Park geen computer op voorhand kan reserveren. Dat gebeurt altijd bij de balie met je A-kaart.

Scannen, printen en kopiëren

Op onze eerste verdieping staat een kopieerapparaat waarmee je scans kan verzenden naar je e-mailadres of usb-stick. Dit is helemaal gratis. Om documenten te printen reserveer je eerst een computer aan de balie. Om documenten te kopiëren laad je eerst kopieerkrediet op op je A-kaart, aan de balie of aan onze witte betaalzuil.

Klik hier voor tarieven en meer informatie.

Studeren

Onze studieplekken zijn geschikt om alleen of samen te studeren. Reserveer je plek bij Bibliotheek Park gemakkelijk via bookaplace.be, of vraag aan de balie voor een plekje. Vergeet niet om je bij de studieplek in te checken en weer uit te checken via de QR-code op de tafel.

Vind hier een overzicht voor scholieren en studenten.

Digitale hulp

Heb je digitale hulp nodig? Dan verwijzen we je graag door naar de Pop-up Digibank. Deze vindt elke tweede en vierde dinsdag van de maand plaats in onze bibliotheek van 10:00 tot 13:00. Ook kun je elke donderdag tussen 9:00 en 12:30 terecht bij het Webpunt van Merksemdok voor hulp en vragen.

Klik hier voor meer over het Webpunt van Merksemdok.

Verwante info: