Contacteer stad Antwerpen

Een huis met zeven kamersJoke Van Leeuwen

Creatieve workshop op woensdagnamiddag: Huis op stelten (voor anderstalige kinderen van 5 tot 12 jaar)

Ontwerp op woensdagnamiddag 16 oktober je eigen (droom-)huis op stelten. We maken een veilige plek om met elkaar in gesprek te gaan, onze fantasie te prikkelen en te oefenen met taal.

Ontwerp je eigen (Droom)Huis op Stelten! We verdwalen in het huis met zeven kamers en beleven gekke avonturen. We dansen door de keuken, verjagen monsters uit de kelder, sluipen de slaapkamer uit en knutselen er op los. Wc-rollen voor de slaapkamer en boterpotjes voor de woonkamer. Een kelder bovenaan en een zolder beneden? Zet het huis op z’n kop en richt je eigen kamer in met meubels en spullen. Op het einde zetten we de kijkdozen samen en verschijnt het Huis op stelten! 

Huis Op Stelten is een atelier in het bijzonder voor anderstalige kinderen. Spelend leren we heel wat woordenschat. We maken samen een veilige plek om met elkaar te praten, onze fantasie te prikkelen en te oefenen met taal.  

Dit is een workshop van vzw Creatief Schrijven, gebaseerd op het boek: 'Een huis met zeven kamers' van Joke van Leeuwen. 

Wanneer? 

woensdag 16 oktober van 14 tot 16 uur

Inschrijven

De workshop is gratis en inschrijven hoeft niet.  Als je zeker wil zijn van je plekje, mail naar bib.park@antwerpen.be.

Verwante info: