Pad aan voetbalgebouwen

Aanleg pad tussen Bouckenborghpark en parking Oudebareellei

Begin mei wordt een nieuw pad aangelegd tussen de parking aan de Oudebareellei en de Gaston Berghmansdreef in Bouckenborghpark. Het nieuwe pad zorgt voor een comfortabelere verbinding voor voetgangers en fietsers tussen de parking en het park. Langs het pad komt nieuwe verlichting. 

Werken

Er wordt een comfortabele, verlichte verbinding voor voetgangers, fietsers, rolstoelgebruikers en minder mobiele bezoekers ingericht tussen de parking aan de Oudebareellei en de Gaston Berghmansdreef in het park. 

De aannemer verwijdert het bestaande pad tussen de parking en de voetbalgebouwen en legt een nieuw pad aan in beton tot aan de Gaston Berghmansdreef. Langs het pad wordt nieuwe verlichting geplaatst. Het pad wordt in een eerste fase aangelegd tot vlak voor de bomen in de dreef. De definitieve aansluiting met de dreef wordt voorzien in een latere fase in afwachting van de definitieve heraanleg van de Gaston Berghmansdreef.  

Aan de parking Oudebareellei haalt de aannemer de poort tussen de parking en het pad weg en verplaatst die naar de achterzijde van de voetbalgebouwen. Rondom de gebouwen wordt een omheining geplaatst. Een neerklappaal ter hoogte van de parking sluit het pad af voor gemotoriseerd verkeer. Gemotoriseerd verkeer is enkel toegelaten bij evenementen of voor onderhoud.  

Timing

Vanaf 4 mei start Eandis met het leggen van de leidingen voor de verlichting. In de week van 8 mei starten de wegeniswerken. Begin juli zullen de werken afgerond zijn. 

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
yvette_k

Zeer goed initiatief!