Bloemmolens aan de dokken in Merksem Lucid

Belevingstocht 22 april: Op stap met schippers en sterren

Wist u dat Hollywoodster Sharon Stone in Merksem heeft gefilmd? En dat schippers op rust voor Merksem kiezen omdat het er zo gezellig is dichtbij het water? Neem op Erfgoeddag deel aan een unieke belevingstocht en laat u verrassen door allerlei belevenissen onderweg.

Belevingstocht op erfgoeddag 22 april

Tijdens een unieke wandeling van 4 kilometer ontdek je oud en nieuw Merksems erfgoed onder begeleiding van een gids. Onderweg wordt u getrakteerd op allerlei belevenissen. Laat u verrassen door woordkunstenaars op een boot, ga als Joske Vermeulen op de foto en geniet van een theaterstukje in kasteel Bouckenborgh.

zondag 22 april 2018
Groepen om 11, 12, 13, 14, 15, 16 en 17 uur.
Start: districtshuis van Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1. Einde:  Hofke van Roosendael, Terlindenhofstraat 265. De route is 4 kilometer lang en duurt 2 uur.

Inschrijven: https://www.ccmerksem.be/nl/event/date/2018-04-22Gratis

Zelf op wandel met de Antwerp Museum App als gids

Kan u er niet bij zijn op 22 april of wandelt u liever alleen met behulp van uw smartphone of tablet? Dat kan met de wandeling ‘Op stap met schippers en sterren’ via de Antwerp Museum App. Via oude foto’s, video, een quiz en zelfs augmented reality leer je dat heel wat gevels in Merksem schatten van verhalen vertellen. De route is beschikbaar vanaf 23 april 2018.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!