Hindernis tijdens Run4Freedom François De Heel

Daag jezelf uit tijdens Run4Freedom

Het laatste weekend van september, dat betekent Vredesfeesten in Merksem. Zet het feestweekend sportief in en neem deel aan Run4Freedom. Kies tussen een individuele survivalrun of een 369-trail in groep. Zwoegen en zweten maar vooral veel plezier gegarandeerd. 

Dwars door het Fort van Merksem

Op het programma van Run4Freedom staan twee recreatieve loopwedstrijden die je dwars door de gebouwen van het Fort van Merksem leiden.

Survivalrun: 13 uur

Tijdens de individuele survivalrun ga je de strijd aan met verschillende hindernissen op een parcours van 3,5 of 7 kilometer. Moed, inzet, durf en een basisconditie zijn van groot belang om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Maak jezelf klaar om te lopen, klimmen, kruipen, glijden …

369-trail: 15u

Bij de 369-trail ga je de uitdaging in team aan. Deelnemen kan enkel in een ploeg van drie personen. De eerste loper loopt 9 km, de tweede 6 km en de derde 3 km. Alle 9 km-lopers vertrekken samen, lopen hun eerste ronde van 3 km en pikken daarna de eerste ploeggenoot (6 km-loper) op om samen verder te lopen. Na de tweede ronde haakt de slotloper (3 km-loper) aan en loopt het trio de slotronde. De ploegleden lopen samen over de eindmeet. Samenwerken is dus de boodschap. 

Praktisch

Run4Freedom
zaterdag 30 september 2017
Fort van Merksem, Fortsteenweg, 2170 Merksem

Start survivalrun om 13 uur / start 369-trail om 15 uur

Inschrijven

Voorinschrijving: 3 euro, mogelijk tot 24 september / daginschrijving: 5 euro
Verzekering, drankje en gadget inbegrepen

Met uw A-kaart

  • Ruil bij betaling op 30 september een A-kaartbon van 10 punten in en start gratis aan uw parcours.
  • Spaar voor of na de wedstrijd een punt aan het A-kaartzuiltje.
François De Heel 1|2
François De Heel 1|2
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!