Proef van Drums Alive op de 55+ sportdag Merksem

Doe mee aan de 55+ sportdag Merksem en zet de zomer sportief in!

Gezelligheid en sportiviteit gaan hand in hand! Bent u 55+ en hebt u zin in actie en beweging? Noteer donderdag 15 juni 2017 dan alvast in uw agenda.

Wist u dat slechts 30 minuten bewegen per dag aan een lichte intensiteit voldoende is om langer fit en gezond te blijven? De sportdag is de ideale manier om de verschillende sporten te ontdekken. Daag uw vriend of vriendin uit voor een wedstrijdje tafeltennis of petanque, leef u uit tijdens een energieke sessie drums alive of turnen, en word terug helemaal zen tijdens de lessen tai chi en pilates.

Nadien kan u doorstromen naar de lessenreeksen van Sport Mee en Beweeg Mee of de sporten aangeboden in de dienstencentra.

Fitheidstest

Misschien bent u benieuwd hoe het met uw fit- en gezondheid gesteld is? De specialisten van het sportelteam van Sport.Vlaanderen staan voor u klaar. Ze bepalen uw lichaamssamenstelling en testen onder meer uw evenwicht, handknijpkracht, lenigheid en snelheid. Achteraf krijgt u gericht advies.

Inschrijven

Schrijf u hier online in voor de 55+ sportdag Merksem.

Inschrijven

U kan zich ook telefonisch inschrijven of via de folder die u afhaalt in één van onderstaande locaties: 

  • Districtshuis Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, Merksem (enkel tijdens de openingsuren), bij de sportantenne of in het webpunt
  • DC De Brem, Zwaantjeslei 87, 2170 Merksem 
  • DC ’t Dokske, Minister Schollaertstraat 24, 2170 Merksem 
  • DC De Zeelbaan , Elfnovemberstraat 33, 2170 Merksem 

Praktisch

do 15/6 van 9 tot 15 uur
​Sportcentrum Fort van Merksem
Fortsteenweg
tel. 03 338 72 68
sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be
8 euro, inclusief een flesje water, een stuk fruit, een lunch en 2 drankbonnetjes.

3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
DianeV8

Zijn dan alle 55+ thuis?

Jouw avatar
yvette_k

Ik heb dezelfde opmerking als Diane. Brugpensioen is afgeschaft. Iedereen moet langer werken. In de toekomst een seniorensportdag inrichtingen in het weekend? Tenzij het een 65+-event wordt.

Jouw avatar
Lydiavanhool

Willen jullie a.u.b. de naam veranderen naar minstens 65+??? Die 55+ is verleden tijd! Ik dacht dat de stad Antwerpen mee was met zijn tijd???