Kijk op de wijk - 15 september 2018

Kijk op de wijk

Ontdek op zaterdag 15 september 2018 de wijken ’t Dokske (district Merksem) en Kronenburg (district Deurne). Er staan tal van activiteiten op het programma. 

Ontdekkingsroute - 14 tot 17 uur
Wandel, fiets of neem het treintje door de wijk 't Dokske of Kronenburg, aan de andere kant van het Albertkanaal. Ga eens kijken wat deze wijken te bieden hebben. Stap eens binnen bij de verenigingen en diensten die hun deuren openzetten.

Fancy Fair - 14 tot 17 uur
Het Sportpaleis zet op 15 september haar deuren open. U kan er die dag terecht voor een gezellige fancy fair met een food & drink corner, een sprookjesachtige paardenmolen en verschillende interactieve kraampjes waar je je talenten kan ontdekken.

Laat u verwonderen door foto’s van vroeger en nu uit de wijken. En leer meer over de verschillende werken in de buurt, zoals het nieuwe trainingscomplex van de Antwerp Giants in Merksem.

Rondvaart Albertkanaal
Tijdens een rondvaart ziet u de wijken vanop het water met daarbij uitleg over de geschiedenis van het Albertkanaal en zijn bruggen. De rondvaart is gratis. Ze duurt 1 uur en vertrekt om 15 en 17 uur. Kinderen onder 16 jaar dienen te worden vergezeld door een volwassene.

Inschrijven voor de rondvaart is verplicht want het aantal plaatsen is beperkt. Stuur uw naam, aantal deelnemers, adres en e-mailadres naar projecten.leefbaarheid@stad.antwerpen.be.

Dit evenement wordt georganiseerd door stad Antwerpen, district Merksem en district Deurne.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
krikke2170

die barbeque is da enkel met halalvlees?