Contacteer stad Antwerpen

Blauwe sokken hangen aan een tak

Knokken voor Sokken | wekelijkse winacties in samenwerking met KLEIR

Doe deze zomer elke week mee met wedstrijden, opdrachten en uitdagingen en maak kans op een gratis paar ‘Maarksoemse’ sokken.

Samenwerking met KLEIR.

District Merksem en het Merksemse modemerk KLEIR. slaan de handen (voeten!) in elkaar en brengen samen sokken in de Merksemse kleuren blauw en geel met opdruk ‘Maarksoem’ op de markt.

Deze ‘Maarksoemse’ sokken zullen vanaf september verkrijgbaar zijn in de webshop van KLEIR. Wie zijn voeten deze zomer al wil laten stralen en zich op en top Merksemnaar wil voelen, kan meedoen met de winactie ‘Knokken voor Sokken’ om een gratis paar in de wacht te slepen.

Elke week 'Knokken voor Sokken'

In juli en augustus laat het district elke week van zijn website en sociale media weten hoe je die week een gratis paar sokken kan scoren. Met erg uiteenlopende opdrachten, wedstrijden en uitdagingen kunnen in totaal 150 Merksemnaren pronken met hippe sokken aan hun voeten.

De aftrap van de actie wordt gegevens tijdens de ATV Vertelling op maandag 1 juli om 20 uur in het Gemeentepark. Verteller Elias Van Dingenen vuurt dan niet alleen grappen en grollen op het publiek af, maar ook 10 paar KLEIR.-sokken. Wie een paar kan vangen, mag de sokken houden en draagt Merksem voortaan trots met zich mee.

Op merksem.be/KLEIR vind je meer informatie over de wedstrijden, opdrachten en uitdagingen.