Twee dames lezen het nieuwe districtsmagazine MXMWalter Saenen

MXM: het gloednieuwe magazine van het district Merksem

Binnen dit en enkele dagen valt MXM voor het eerst in uw brievenbus. Het is het goednieuwe driemaandelijkse magazine van het district. Met een uitgebreide kalender, authentieke en boeiende verhalen uit het district en veel aandacht voor foto’s is het nieuwe magazine veel meer dan een klassiek infoblad.

Meer Merksemnaren bereiken

We zetten in op digitale communicatie en informeren onze inwoners uitgebreid via deze website en de Facebook-pagina van het district. Daarnaast werden er tot nu toe veel verschillende flyers en affiches gedrukt om promotie te maken voor activiteiten en evenementen, publiceerde we jaarlijks een zomerbrochure en kregen de Merksemse senioren twee keer per jaar een informatieboekje in de bus. Dat drukwerk wordt nu gebundeld in één magazine dat driemaandelijks bij elke Merksemnaar in de bus valt. Zo willen we nog meer inwoners bereiken en hen Merksem en elkaar beter laten leren kennen.

Praktische info, uitgebreide kalender en toffe rubrieken

Het magazine biedt een mix van praktische berichten, informatie over activiteiten en evenementen en leuke verhalen in vaste rubrieken zoals ‘Binnenkijken’, ‘De wijze raad van…’ en ‘Bijzonder duo’. Elke editie bevat ook een dossier dat ruimte biedt om dieper in te gaan op een thema. We kozen bovendien voor een uitgebreide vrijetijdskalender en hopen daarmee dat het voor u een reflex wordt om in MXM na te kijken wat er allemaal te beleven valt in Merksem.

Voor en door Merksemnaren

We nodigen u graag uit om bij te dragen aan het magazine. Zo kan u foto’s mailen of op Instagram posten met #mijnmerksem. Een selectie wordt steeds in het magazine gepubliceerd. Wie promo wil maken voor activiteiten in Merksem, maakt best een aankondiging op de website UIT in Vlaanderen. Die databank is een belangrijke bron voor de kalender in het magazine. Tot slot zijn alle ideeën en suggesties voor het magazine welkom bij onze communicatiedienst via communicatie.merksem@antwerpen.be.

Raadpleeg het magazine online

Het magazine is ook online raadpleegbaar. Klik hier voor de rechtstreeks link. 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!