Tom Cornille

Nomineer uw sportkampioenen van 2019

Op dinsdag 3 maart 2020 viert district Merksem de sportieve én extrasportieve prestaties uit 2019 van haar topsporters en verdienstelijke sportievelingen. Nomineer voor 31 december uw kampioen(en)!

Topsporters

We vieren sporters die voldoen aan deze criteria:

  • De sporter woont in Merksem en/of is aangesloten bij een Merksemse sportclub.
  • De sporter behaalde in 2019 de eerste plaats (goud) op een Belgisch, Vlaams of  Provinciaal kampioenschap of nam individueel of in teamverband deel aan een Europees of Wereldkampioenschap, Wereldspelen, Jeugdolympiades, Universiades, Olympische Spelen of Paralympische Spelen.

Tijdens de viering belonen we niet enkel de sporters zelf. Dankzij hun prestaties wordt ook hun club gevierd en krijgt ze de titel ‘topsportclub’ toegekend.

Verdienstelijke sportclubleden

Ook dit jaar vragen we u om het meest verdienstelijke lid van uw Merksemse sportclub aan te duiden. Dit mag, maar hoeft geen sporter te zijn. U kan ook een clublid nomineren dat zich op een andere manier verdienstelijk maakte. Denk bijvoorbeeld aan personen die zich achter de schermen inzetten voor de organisatie van trainingen of clubfeesten, het onderhoud van het materiaal, een gespijsde clubkas enzovoort.

Elke club mag één verdienstelijk lid voordragen. Uw club bepaalt zelf de criteria en de manier waarop het verdienstelijk lid wordt gekozen, bijvoorbeeld door het clubbestuur of via een stemming onder de leden.

Gelieve uw nominatie te begeleiden van een motiverende tekst van maximaal 400 tekens.  

G-sporttrofee

Voor de G-sporttrofee kan u personen of initiatieven nomineren die in 2019 hebben bijgedragen aan het stimuleren van G-sport in het district Merksem, of Merksemnaars die zich hebben ingezet voor G-sport in het algemeen.

Hoe nomineren?

Lees het reglement goed na:

Stuur uiterlijk op dinsdag 31 december een mail naar sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be en vermeld in uw mail:

• voor welke categorie u iemand wil nomineren: topsporter, verdienstelijk lid en/of G-sporttrofee.

• waarom u deze persoon wil nomineren
Motiveer uw nominatie door te verwijzen naar de uitslag van een wedstrijd of toernooi, te omschrijven wat de persoon realiseerde enzovoort. (max. 400 tekens)

• het e-mailadres van de genomineerde
Indien de nominatie een verrassing is voor uw clublid, vermeld dat dan. Wij nemen zelf dan geen contact op met de genomineerde.

• Voeg een kwalitatieve portretfoto (minimum 1MB) van de genomineerde toe.

Sportambassadeur 2020

Tijdens de Merksemse sportviering verklappen we ook wie de Merksemse sportambassadeur voor 2020 wordt. U mag hier ook een suggestie voor insturen.

Meer info

Sportantenne Merksem
Sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be
03 338 72 68

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!