Leeslekker in bib Park

Ontdek de activiteiten voor kinderen in bib Park

Gaat u wel eens met uw kinderen naar bib Park? Ontdek in dit bericht welke activiteiten er de komende maanden speciaal op hun maat worden georganiseerd.

Portrettekenen

Zoek je voor de krokusvakantie nog een leuke activiteit voor je kinderen? En tekenen je kinderen graag? Avdia Avrumutoae legt hen uit dat heel goed kunnen kijken de basis is van een mooi portret en leert hen de kneepjes van het vak.

Woensdag 14 en vrijdag 16 februari 2018 van 14 tot 16 uur.
Voor kinderen van 10 tot 15 jaar. Gratis deelname. Schrijf je in via bib.park@stad.antwerpen.be.

(Groot)ouder en kindyoga

Kom samen met uw kind of kleinkind naar de bib om samen te ontspannen. Leer via yoga uzelf en elkaar beter kennen en vertrouwen. Van de oefeningen wordt u rustiger, soepeler en sterker. Elke tweede zaterdag van de maand is er een nieuwe themales, een nieuw avontuur.

De lessen vinden plaats van 10 maart, 14 april en 9 juni 2018, telkens van 11 tot 12 uur. Er vond al één les plaats, maar u kan nog steeds instappen.

Klik hier voor meer info en tickets.

RITMO! Muzikale workshops voor de kleinsten

Muziek brengt iedereen in beweging. Stampende voeten, klappende handen, tikkende vingers en knipperende ogen. Alles kan bewegen!

In RITMO! schenken we vooral aandacht aan de link tussen muziek en beweging. Kinderen leren hun lichaamsbewegingen beheersen en leren wat ritme en metriek inhouden.

Check de data en schrijf je in voor RITMO!

Eureka! Pretlabo

‘Eureka!’ riep de Griek Archimedes juichend toen hij uit bad kwam en een belangrijke ontdekking deed. Eureka betekent ‘ik heb het gevonden!’, ‘ik weet het!’. Onder die noemer nodigt bib Park u en uw kinderen tijdens de jeugdboekenmaand dan ook uit om op verkenning te gaan in de wetenschap en de techniek.

Het Pretlabo is een ontdekfeest voor de ganse familie waar je de kans krijgt om proeven te doen zoals een echte wetenschapper. Ontmoet jouw boekenheld op een andere planeet en experimenteer met nieuwe digitale en technologische snufjes. Voor de kleinsten is er een avonturenparcours, met aangepaste proefjes, knuffelhoek en boekenhoek. Het wordt een gezellig en feestelijk laboratorium met lekkers en drank.

Eureka! vindt plaats op zondag 11 maart van 11 tot 16 uur. Deelname is gratis, geen inschrijving. Kom gewoon langs.

Lees meer info over Eureka!

Leeslekker

Zijn uw kinderen tussen 4 en 8 jaar oud? Dan kunnen ze twee keer per maand gratis komen genieten van de mooiste, grappigste en spannendste verhalen. De voorlezers maken het gezellig in de zithoek en dompelen je kinderen onder in een wereld van prenten en verhalen. Mama's, papa's, oma's en opa's zijn uiteraard ook welkom.

Noteer alvast in uw agenda: elke eerste woensdag van de maand om 14.30 uur en elke eerste zaterdag van de maand om 11 uur.

Raadpleeg de data waarop Leeslekker in 2018 plaatsvindt.

 

Meer info

Bibliotheek Park
Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merskem​

www.bibpark.be 
https://www.antwerpen.be/nl/info/bibliotheek-park

Kathleen.vanassche@stad.antwerpen.be
03 680 72 70

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!