Tom Cornille

Ready, set ... Run4Freedom

Of het nu stralend weer is of regent… Een survivalrun is één van de weinige outdoor activiteiten die niet ‘in het water’ valt bij slecht weer. Schrijf je dus vanaf 20 augustus al in voor één van de 4 hindernissenparcours tijdens de Merksemse Vredesfeesten op zaterdag 29 september 2018 en neem deel met 50% korting.

Het laatste weekend van september viert Merksem deVredesfeesten. Wil u er een sportief feestweekend van maken? Neem dan op zaterdag deel aan Run4Freedom, een survivalrun met maar liefst vier verschillende wedstrijden. In de voormiddag primeren ontspanning en plezier tijdens de recreatieve parcours van 1,75 en 3,5 km. Tijdens de namiddag gaan de lopers de competitie met elkaar aan en strijden ze voor een plaats op het podium. De deelnemers kunnen kiezen tussen een parcours van 3,5 of 7 km. 

Moed, inzet, durf en een basisconditie zijn van groot belang om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Stoom uzelf klaar om te lopen, klimmen, kruipen, glijden enzovoort. Overtref uzelf en overwin het hindernissenparcours onder het motto 'hoe vettiger, hoe prettiger'!

Door de verschillende starttijden en de opsplitsing in een recreatief en een competitief gedeelte voor jong en oud, vindt u zeker een uitdaging op maat. 

Info en inschrijven 

Voormiddag 29/09 - recreatief
• 10.30 uur: start kids run – 1,75 km – voor kinderen tussen 7 en 12 jaar
• 11.30 uur: start family run / school run – 3,5 km

Namiddag 29/09 - competitief
• 12.45 uur: start 3,5 km
• 13.45 uur: start 7 km

Voorinschrijving: 5 euro p.p.
Daginschrijving: 10 euro p.p.
Kansentarief: 1 euro p.p. voorinschrijving

Inschrijven kan van 20 augustus tot en met 23 september via www.merksem.be/sport.  

Tijdens Run4Freedom kan u uw spullen veilig opbergen in een bemande vestiaire. 

Bereid u optimaal voor in een zomerse sfeer

Zijn uw spieren nog wat stroef na de vakantie en/of wil u zich zo goed mogelijk voorbereiden om de eindmeet te halen? Dat kan. Speciaal voor deze wedstrijd organiseert Sporting A een cursus bootcamp in Merksem opdat u zich in de beste omstandigheden, onder begeleiding en in een supergezellige sfeer kan klaarstomen voor deze uitdaging. Door de afwisseling van diverse loopoefeningen en een een circuittraining, traint u al uw spieren en geraakt uw in optimale conditie om Run4Freedom te trotseren. De lessen gaan steeds door aan recreatiedomein Distelhoek.

Praktisch

19/08 - 23/09
Op zondag van 13.30 tot 14.30 uur
Distelhoek, 2170 Merksem, afspraak aan het calestenicstoestel
Deelnameprijs: 24,00 euro - prijs kansentarief via A-kaart: 4,80 euro

Meer info

Sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be
tel: 03 338 72 68

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!