Kruispunt Carrettestraat - Duvelshoek -  Eugeen Meeusstraat

Rioleringswerken Duvelshoek

Aquafin voert rioleringswerken uit in Duvelshoek. Deze werken lopen in verschillende fasen. De werken aan het kruispunt Carrettestraat - Duvelshoek - Eugeen Meeusstraat werden afgewerkt. Dit kruispunt is terug opengesteld. Eind juli start de aannemer met de werken aan Duvelshoek, tussen Eugeen Meeusstraat en de inrit van de parking Gamma. 

Voor de start van de rioleringswerken in Duvelshoek werd een tijdelijke omleidingsweg aangelegd tussen Vaartkaai en Carrettestraat op het terrein naast Candico. Zo blijft  het verkeer tussen Carrettestraat en Vaartkaai mogelijk tijdens de rioleringswerken. Naast deze weg werd eveneens een tijdelijk fietspad aangelegd (tussen jaagpad en Carrettestraat).

De eerste fase, het kruispunt Carrettestraat - Duvelshoek - Eugeen Meeusstraat werd afgewerkt. Het kruispunt is terug opengesteld. 

Duvelshoek (tussen Eug. Meeusstraat en inrit parking Gamma)

In Duvelshoek  wordt een nieuw gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. Aansluitend wordt de wegenis hersteld. De aannemer start vanaf eind juli met de werken aan Duvelshoek tussen Eugeen Meeusstraat en de inrit van de parking Gamma. Deze werken duren ongeveer 6 weken. 

Bereikbaarheid

Duvelshoek wordt volledig afgesloten tussen de inrit van parking Gamma en de Eugeen Meeusstraat. Het kruispunt Carrettestraat - Duvelshoek - Eugeen Meeusstraat is open.In Duvelshoek wordt tweerichtingsverkeer ingesteld tussen Heirmanstraat en Gamma, die bereikbaar blijft. 

Aansluitend aan de rioleringswerken aan Duvelshoek tussen Eugeen Meeusstraat en de inrit van de parking van Gamma komt het laatste stuk van Duvelshoek aan bod tussen inrit parking van Gamma en Heirmanstraat. 

Meer informatie

Aquafin
​tel: 03 450 45 45
contact@aquafin.be
www.aquafin.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!