Kruispunt Laarsebaan - Maantjessteenweg Google maps

Rioleringswerken kruispunt Laarsebaan - Maantjessteenweg

Aquafin voert rioleringswerken uit op het kruispunt Laarsebaan - Maantjessteenweg. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer op donderdag 5 april. De werken duren 1 tot 2 weken. 

Water-link staat in voor het het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van het rioleringsstelsel in Antwerpen. Water-link heeft hiervoor een partnership afgesloten met Aquafin. In de ruime omgeving van de Lambrechtshoekenlaan verbetert het bedrijf het rioleringsnetwerk. Enerzijds worden riolen vernieuwd en anderzijds worden aanpassingswerken aan de riolen uitgevoerd zodat er een grotere afvoercapaciteit ontstaat. De werken worden uitgevoerd in verschillende fasen.

Werken kruispunt Laarsebaan - Maantjessteenweg

Hier voorziet de aannemer twee verbindingen naar een grote rioolbuis zodat bij hoge waterstand het water sneller wordt afgevoerd. Als de weersomstandigheden het toelaten starten de werken op donderdag 5 april. De werken duren 1 tot 2 weken.

Verkeer

Laarsebaan loopt dood op de werf. Op Maantjessteenweg is het kruispunt met Laarsebaan afgesloten. Doorgaand verkeer van Lambrechtshoekenlaan naar Ringlaan wordt omgeleid via de rijbaan aan de oneven zijde, waar tijdelijk dubbelrichtingsverkeer mogelijk is. Om het verkeer veilig naar de overzijde te kunnen geleiden, geldt op de middenberm plaatselijk een parkeerverbod. Voetgangers en fietsers volgen ter hoogte van de werfzone de aangegeven omleiding. 

Meer info

Contactcenter Aquafin
tel: 03 450 45 45
contact@aquafin.be
www.aquafin.be  

 

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
ellen21

Als ze even hard gaan prutsen dan met de werken Lambrechtshoekenlaan - Vlasschaardstraat dan zal het mooi zijn...Werk eerst iets af alvorens ergens anders te beginnen, het is nu al een puinhoop met het verkeer op Lambrechtshoekenlaan en Laarsebaan. En dan verschieten dat de middenstand failliet gaat.