Lambrechtshoekenlaan - De Vlaschaardstraat Google Maps

Rioleringswerken Lambrechtshoekenlaan en De Vlaschaardstraat

Als de weersomstandigheden het toelaten start rio-link vanaf 12 oktober met rioleringswerken in een gedeelte van de Lambrechtshoekenlaan en De Vlaschaardstraat. De werken zullen tot eind januari 2018 duren. 

Rio-link is een samenwerkingsverband tussen drinkwatermaatschappij Water-link en rioolwaterzuiveraar Aquafin en staat in voor het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van het rioleringsstelsel in Antwerpen. Met het oog op een verbeterd rioleringsnetwerk plant rio-link verdere rioleringswerken in de ruime omgeving van Lambrechtshoekenlaan.

Werken gedeelte Lambrechtshoekenlaan - De Vlaschaardstraat

Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer op 12 oktober met de werken in Lambrechtshoekenlaan aan de even zijde (tussen De Vlaschaardstraat en Korenstraat) en in De Vlaschaardstraat. In beide straten wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. De werken zullen tot eind januari 2018 duren.

Verkeer

Lambrechtshoekenlaan is in noordelijke richting onderbroken tussen De Vlaschaardstraat en Korenstraat. De Vlaschaardstraat is volledig afgesloten. Doorgaand verkeer op Lambrechtshoekenlaan in noordelijke richting wordt omgeleid via Laarsebaan. Verkeer op Lambrechtshoekenlaan in zuidelijke richting blijft mogelijk. In de werfzone geldt een parkeerverbod. Garages en inritten zullen in de werfzone niet bereikbaar zijn.  Voetgangers en fietsers volgen ter hoogte van de werfzone de aangegeven omleiding.

Bussen worden omgeleid in de periode van de werken. Voor meer informatie zie bushalte De Vlaschaardstraat of www.delijn.be

Meer informatie

Contactcenter Aquafin
tel: 03 450 45 45
contact@aquafin.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!