Runcvoorthof AG VESPA

Runcvoorthof infomoment

De historisch waardevolle site Runcvoorthof krijgt een nieuwe bestemming. AG VESPA organiseert een infomoment op donderdag 4 oktober 2018 van 17 tot 19 uur. De projectleiders en de architect vertellen u dan graag meer over de plannen, de werken en de timing.

De historisch waardevolle site Runcvoorthof in Merksem krijgt een nieuwe bestemming. Het huidige gebouw bestaat uit 3 vleugels: een kasteelvleugel, een dienstvleugel en een kloostervleugel. Er is ook een koetshuis.

In de kasteel- en dienstvleugel komen 7 woningen. Het wordt een mix van gezinswoningen, een studio en een loft.

In de kloostervleugel kunnen woningen, gemeenschapsvoorzieningen of voorzieningen van openbaar nut komen. AG VESPA zoekt voor de kloostervleugel een erfpachter die de vleugel een nieuwe bestemming geeft. 

Het koetshuis, dat naast het kasteel ligt, krijgt na de werken een nieuwe commerciële invulling. 

De projectleiders en de architect vertellen u tijdens het infomoment graag meer over de plannen, de werken en de timing. U krijgt ook meer informatie over de erfpacht voor de kloostervleugel. 

Praktisch

Wanneer
Donderdag 4 oktober 2018, doorlopend van 17 tot 19 uur

Waar
Scoutslokaal den 61, Terlindenhofstraat 204a. Het scoutslokaal grenst aan Runcvoortpark en is te bereiken via het doodlopende gedeelte van de Terlindenhofstraat. Halverwege de straat aan de linkerkant loopt u langs de metalen poort het pad af. 

Meer info

AG VESPA, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten Antwerpen
tel: 03 259 28 10
info@vespa.antwerpen.be
www.agvespa.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!