Rene Boye

Schaal Sels Merksem 2019: live koers en een gezellige Stroboerenmarkt

De 94ste editie van de wielerwedstrijd Schaal Sels vindt op 25 augustus plaats in Merksem, Schoten en Deurne. Met de start en aankomst op de Bredabaan én de traditionele Stroboerenmarkt, wordt het in Merksem een dag vol ambiance. 

De wedstrijd staat op de UCI-kalender geklasseerd als een Men Elite 1.1 wedstrijd die deel uitmaakt van de Europe Tour. Dat wil zeggen dat ze tot de Belgische en Europese topkoersen behoort. De start wordt om 11 uur gegeven op de Bredabaan, en daar komt de koers omstreeks 16 uur ook aan.

Vanaf 2019 maakt Schaal Sels Merksem deel uit van de Bingoal Cycling Cup. Deze Beker van België omvat 8 wielerwedstrijden van hetzelfde niveau die live worden uitgezonden op Sporza en Eurosport

Traditiegetrouw kan je op de dag van de Schaal Sels van 9 tot 18 uur ook kuieren over de gezellige Stroboerenmarkt. Dit jaar is de markt extra groot, dus het is zeker de moeite om er eens over te lopen. 

Parcours en mobiliteit

Op de website www.karakterkoesen.be (klik door op 'Schaal Sels Merksem' -> 'Parcours & mobiliteit') en de website van Slim Naar Antwerpen vindt u alle nodige info in verband met het parcours, de doorkomsttijden en de nodige mobiliteitsmaatregelen. 

Meer info

Schaal Sels Merksem
zondag 25 augustus 2019 

Bredabaan in Merksem 
vanaf 11 uur

www.karakterkoersen.be 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!