Sport en Beweeg mee Stad Antwerpen

Seniorennieuwsbrief januari - juni 2018

De seniorennieuwsbrief telt tal van activiteiten voor alle senioren van Merksem: sport, cultuur, kunst, literatuur... Kies maar uit!

Deze nieuwsbrief viel in de bus bij de senioren van Merksem. Maar ook online kan u hem bekijken. Open daarvoor de onderstaande PDF-bijlage.

 

Meer info

Seniorenconsulent district Merksem - Sonja Verbustel
tel. 03 338 73 21
senioren.merksem@stad.antwerpen.be

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
willy-zoile

Ik heb contact opgenomen met de werkgroep "digitale babbel" in lokaal distelhoek. Gemerkt dat er hiervoor geen belangstelling is. Naar mijn mening zijn er in het Antwerpse honderden senioren die belangstelling hebben voor elektronika en informatika. Probleem is deze mensen te bereiken. Misschien met een digitaal forum "digitale babbel", toegankelijk voor senioren waar men met elkaar kennis en belangstelling kan uitwisselen. Ben zelf ex ingenieur elektronika "Bell Telefoon".

Jouw avatar
District.Merksem

Beste, Bedankt voor uw bericht en interesse. De digitale babbel in Distelhoek is een vrij nieuw initiatief en loopt inderdaad nog niet zoals gewenst. Wij bekijken verder hoe we geïnteresseerde senioren kunnen bereiken en enthousiasmeren. Vriendelijke groeten, team district Merksem