Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat

Start fase 2 heraanleg Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat

Als de weersomstandigheden het toelaten, start de aannemer vanaf 10 januari 2018 zowel met de afwerking van fase 1 als met fase 2 van de heraanleg van de Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat. Fase 2 omvat het kruispunt Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat inclusief de parking. 

Terlindenhofstraat, het stuk tussen Rodeloopstraat en Speelpleinstraat, en Speelpleinstraat worden heraangelegd in het kader van het Masterplan Groen Hart. De werken worden in 3 fasen uitgevoerd om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Wegens de slechte weersomstandigheden midden december is fase 1, Terlindenhofstraat vanaf de rotonde Rodeloopstraat tot voor de uitrit van de parking, nog niet helemaal afgerond.  Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 10 januari 2018 zowel met de afwerking van fase 1 als met fase 2 van de heraanleg van de Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat. Fase 2 omvat het kruispunt Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat en de parking. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Nieuwdreef en de Bredabaan. 

Het einde van de werken in fase 2 is voorzien in de zomer 2018. Aansluitend start de aannemer aan fase 3, de Speelpleinstraat.

Meer informatie over omleidingen en bereikbaarheid tijdens fase 2. 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!