Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat

Start fase 2 heraanleg Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat

Als de weersomstandigheden het toelaten, start de aannemer vanaf 10 januari 2018 zowel met de afwerking van fase 1 als met fase 2 van de heraanleg van de Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat. Fase 2 omvat het kruispunt Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat inclusief de parking. 

Terlindenhofstraat, het stuk tussen Rodeloopstraat en Speelpleinstraat, en Speelpleinstraat worden heraangelegd in het kader van het Masterplan Groen Hart. De werken worden in 3 fasen uitgevoerd om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Wegens de slechte weersomstandigheden midden december is fase 1, Terlindenhofstraat vanaf de rotonde Rodeloopstraat tot voor de uitrit van de parking, nog niet helemaal afgerond.  Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 10 januari 2018 zowel met de afwerking van fase 1 als met fase 2 van de heraanleg van de Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat. Fase 2 omvat het kruispunt Terlindenhofstraat - Speelpleinstraat en de parking. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Nieuwdreef en de Bredabaan. 

Het einde van de werken in fase 2 is voorzien in de zomer 2018. Aansluitend start de aannemer aan fase 3, de Speelpleinstraat.

Meer informatie over omleidingen en bereikbaarheid tijdens fase 2. 

Verwante info:

4 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Coumaso

Op de vroegere parking heft de aannemer een tijdelijke doorgang voor fietsers en voetgangers gemaakt. Een stuk van die doorgang is grintweg..waar mensen met een rollator nauwelijks overheen kunnen....wat hen belet naar de openbare markt te gaan. Misschien kan daar eens iets aan gedaan worden ?

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Sonja, bedankt om dit te melden. We geven het door.

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Sonja, de aannemer heeft een aantal maatregelen genomen om de doorgang beter toegankelijk te maken. Het grind kan niet verwijderd worden, dit dient om in de voegen van de kasseiverharding te worden gekeerd. De aannemer werkt ondertussen verder aan het voetpad aan de zijde van de school. Als de weersomstandigheden het toelaten, is dat klaar rond midden juni waardoor de bereikbaarheid van de markt terug zal verbeteren.

Jouw avatar
Coumaso

De doorgang is inderdaad beter nu. Dankuwel om het te melden en aan de aannemer om de maatregelen te nemen.