Contacteer stad Antwerpen

Toekomstbeeld nieuwbouw scouts en voetbalKaruur architecten

Start werken lokalen scouts en voetbalclub in Bouckenborghpark

De huidige lokalen van scoutsgroep 4de Sint-Joris Meisjesgidsen en van voetbalvereniging City Pirates in het Bouckenborghpark verkeren in slechte staat en voldoen niet meer aan de hedendaagse normen. Daarom worden ze vervangen door een nieuwbouw. De werken zijn gepland vanaf 24 juni 2024. Het einde van de werken is eind 2025 voorzien. 

Het kleedkamergebouw en de cafetaria van de voetbalvereniging worden als eerste afgebroken. De aannemer start met de werken vanaf 24 juni 2024. Tijdens de werken worden tijdelijke sanitaire containers als kleedkamers op het naastliggende trapveld voorzien. De scouts blijven dan nog op hun bestaande plek. Op de plek van de oude sportgebouwen komt een nieuwbouw die onderdak zal bieden aan zowel de cafetaria en kleedkamers van de voetbalclub als de scoutslokalen.

Wanneer de bouwwerken afgerond zijn, verhuist de scouts naar het nieuwe gebouw. Na de afbraak van de oude scoutslokalen in de winter van 2025 wordt dat perceel terug onderdeel van het park.

Tijdens de ganse werfperiode blijft het park bereikbaar. Het aan-en afvoeren van materiaal kan tijdelijk en plaatselijk hinder met zich meebrengen. 

Meer info

AG Vespa
www.agvespa.be

Verwante info: