Vaartkaai onderbroken vanaf 29 juli voor drie maanden

Vanaf zaterdag 29 juli is de Vaartkaai voor drie maanden onderbroken ter hoogte van de Brug van den Azijn.  In deze periode wordt de Vaartkaai en het kruispunt met de Straalstraat heraangelegd om aan te sluiten op de nieuwe brug.

Vanaf zaterdag 29 juli is de Vaartkaai op deze locatie toe voor een periode van 3 maanden voor het vernieuwen van de wegen onder de brug en de heraanleg van het kruispunt met de Straalstraat.

Fietsers kunnen via de Pletterijstraat en de Toekomstlaan naar de Straalstraat en de Deurnsebaan om via de Glasstraat, de Griffinstraat en Oostkaai terug op de Vaartkaai uit te komen.

Het doorgaand autoverkeer kan via de Houtlaan of de Hoogmolenbrug naar de Bisschoppenhoflaan. Lokaal verkeer kan via de Kruiningenstraat, de Eduard Steurstraat en de Eethuisstraat naar de Bredabaan en zo verder richting haven.

Op 3 juli 2017 zijn de werken voor het verhogen van de Brug van den Azijn (N130) over het Albertkanaal in Antwerpen van start gegaan. Op de plaats van de huidige brug komt een nieuwe metalen boogbrug.

Omleidingen tijdens de werken aan de Vaartkaai
Omleidingen tijdens de werken aan de Vaartkaai

Meer informatie over de werken

Alle omleidingen en meer informatie over de nieuwe brug kan u terugvinden op De Vlaamse Waterweg nv.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!